Uludağ Ü. İlahiyat Fakültesi Dinler Tarihi Anabilim Dalı

Kayseri Şehitlerimizin Ardından

Ülkemizi istikrarsızlaştırmak ve Suriye'ye dönüştürmek isteyen uluslararası güçlerin topraklarımızdaki hain ve kanlı saldırıları devam ediyor.

Bu terörist saldırıların durdurulması için gerekli önlemleri konuşalım. Yapılan yanlışlara dikkat çekelim. İhmallerin üzerine gidelim. Ama bunları yaparken, ayrıştırıcı, bölücü, devlet kurumlarını aşağılayıcı, makamları ve o makamda oturanları tahkir edici her türlü üsluptan uzak durmak gerekir.

Ama kaçınılması gereken bu üslupla konuşanlar, bilsinler ki, teröriste destek olmakta ve teröristin oluşturmak istediği kaos ortamına hizmet etmekteler. Benim lügatimde bu eylemin karşılığı da, soysuz teröristlerin yaptıklarıyla aynıdır, yani vatan hainliğidir.

Bu vatanın has evlatları beraberce ağlamayı ve beraberce gülmeyi bilir. Bugün hüzün günümüzdür. Devletimizin ve şehitlerimizin silah arkadaşlarının, bu acı günümüzde "gülen"lere gereken cevabı vereceğine inancımız da tamdır.

Darbe ve terör saldırılarıyla sonuna geldiğimiz bu yıl, Son Hüzün Yılımız olsun Ey Aziz Olan Rabbimiz!

Gittikleri yer, ayrıldıkları yerden çok daha güzel olan şehitlerimize rahmetini; kaybettikleri şehitleri ahiretlerini kazandıracak olan kederli ailelerine sabrını esirgeme Ey En Merhametli Olan Rabbimiz!


Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TÜRKİYE'DE DİNLER TARİHİ ÇALIŞMALARI

İLETİŞİM FORMU

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

En Çok Okunanlar

ZAMAN GEZGİNİ